admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Fotograf Nunta Bucuresti - BelleFoto

Adaugă la Favorite
Date Contact 0767 243 733
Belle Foto
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Fotograf nunta, botez si alte evenimente speciale din viata voastra.

BelleFoto ( Belle Photography ) va face o oferta promotionala pentru nuntile ce vor avea loc in 2017. Oferta consta in prezenta unui fotograf pe toata durata evenimentului, de la pregatirile mirilor pana la finalul petrecerii. Sedinta foto a mirilor, alaturi de persoanele dragi (nasi, parinti, cavaleri si domnisoare de onoare) se poate efectua inainte de ceremonia religioasa, dupa aceasta sau in alta zi pentru a fi mult mai relaxati.

Fotografiile vor fi retusate integral si furnizate pe suport electronic (DVD in coperti din piele). Pentru albume personalizate preturile sunt separate. Va vom furniza pe un DVD separat o selectie cu cele mai bune cadre pe care noi le consideram potrivite pentru orice print si albume printate la calitatea corespunzatoare, dumnavoastra alegand daca sunt potrivite.

Alegand Belle Photography beneficiati de cel mai bun partener al amintirilor dumneavoastra. Oferim servicii complexe de fotografie de nunta, fotograf nunta, foto nunti, foto botez, fotograf botezuri, fotografie Trash the dress, save the date, save the dress, fotografie evenimente speciale, foto corporate, foto produse, fotograf fashion, fotograf haute couture, fotografie profesionista in Bucuresti si alte orase, sedinte foto private si nu numai. Sedinte foto pentru modele de videochat si escorte profesioniste intr-un cadru profesionist (camera de hotel). Telefon 0767.243.733

Locație

Sector 2, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 18221
Afișări: 321
Expiră: 04-12-19 10:46:59
Anunt in categoria: Servicii Foto-Video

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici