admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Sedinta foto pentru familie

Adaugă la Favorite
Preț: 150 RON 150 RON
Date Contact 0723 535 823
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Daca vrei sa transformi primele zile de viata ale micutului tau in amintiri de neuitat, daca vrei sa iti amintesti cu drag de prima lui aniversare, craciun sau daca iti doresti fotografii in care tu si familia ta sa va regasiti acum sau peste 20 de ani, SnapStudio iti sta la dispozitie cu un amestec unic de creativitate si experienta.
Creat din convingerea ca in spatele fiecarui moment exista o poveste care merita spusa, SnapStudio te poate ajuta sa surprinzi si pastrezi cele mai hazlii si frumoase instantanee.
Totul porneste cu o discutie in urma careia vom incerca sa intelegem personalitatea ta si a familie tale. Doar asa putem surprinde cele mai reusite cadre si sa le transformam in amintiri de nepretuit. Fiecare fotografie este realizata cu multa pasiune si daruire, iar fiecare proiect este dus la capat cu profesionalism. Ne mandrim cu experienta vasta, cu ideile marete si cu rabdarea necesara pentru a surprinde momentul perfect.
Alatura-te familiei SnapStudio si iti promitem ca de fiecare data cand vei privi in urma iti vei aminti cu drag si emotie de aceste clipe magice.
Te asteptam cu drag la noi in studio. 

Locație

Sector 3, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 19086
Afișări: 885
Expiră: 03-05-22 15:13:00
Anunt in categoria: Servicii Foto-Video

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici