admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Kinetoterapie si Masaj la domiciliu

Adaugă la Favorite
Preț: 25 RON 25 RON
Date Contact 0741726287 George
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Kinetoterapeut, efectuez la domiciliul pacientului, kinetoterapie profilactica, recuperatorie si masaj.
Kinetoterapie pre si postoperatorie: combaterea durerii, ameliorarea capacitatii generale de miscare si a marilor functiuni, ameliorarea functiei segmentului sau segmentelor interesate direct in afectiune, prevenirea si combaterea tulburarilor vasculare si a circulatiei, prevenirea instalarii pozitiilor vicioase, prevenirea instalarii deprinderilor compensatorii defectuoase, ameliorarea tonusului muscular, imbunatatirea rezistentei, recuperarea stabilitatii articulare, recuperarea fortei articulare, stimularea starii psihice optime - relaxarea.
Kinetoterapia profilactica: programe de exercitii fizice de intretinere corporala , de mentinere si imbunatatire a starii de sanatate (ex.: exercitii aerobice , de crestere a masei si a fortei musculare).

Kinetoterapia recuperatorie: posturari antalgice , de relaxare , de decontracturare ; mobilizari pasive, pasivo-active, active, active cu rezistenta, active cu izometrie, programe de exercitii fizice terapeutice, toate adaptate in functie de diagnostic, varsta si sex. 
Masaj general, masaj segmetar , masaj regional: terapeutic , de relaxare , de tonifiere.
Kinesio Taping – Conceptul medical de Bandajare Neuromusculara, tehnica de bandajare adeziva special conceputa pentru a facilita procesul de vindecare naturala a organismului, impreuna cu sustinerea si stabilizarea muschilor si articulatiilor fara a limita amplitudinea de miscare a corpului, in acelasi timp conferind o manipulare gentila continua a tesutului moale pentru a prelungi beneficiile unei terapii manuale si dupa iesirea dintr-un mediu clinic. Pret de la 25 lei / sedinta.

Programari si/sau informatii doar la telefon, multumesc!

Locație

Iasi, Iasi
iasi

Detalii anunț

ID Anunț: 11807
Afișări: 610
Expiră: 13-06-20 13:10:33
Anunt in categoria: Servicii Medicale

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici