admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Tractor rulat Japonez numai la EdoLike

Adaugă la Favorite
Preț: 9 900 RON 9 900 RON
Date Contact 0761 955 445
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Parteneriatul Romano-Japonez EdoLike SRL va propune, in iarna 2018, Tractoare Rulate Japoneze dotate cu rotocultor la preturi ce nu mai pot fi intalnite in primavara. Asa cum spune proverbul "Un bun gospodar isi cumpara vara sanie si iarna Tractor Japonez de la Edolike SRL" 

Pentru a vizualiza oferta completa si actualizata va rugam sa accesati site-ul firmei noastre: www.edolike.ro 
In vederea alocarii timpului necesar fiecarui client ce doreste sa testeze un astfel de utilaj, planificarea vizitelor se face NUMAI cu programare telefonica. 

Preturile sunt fixe si finale si vor fi platite prin banca in baza facturii eliberate. Transportul tractorului la cumparator este gratuit pe o raza de 100 Km. 
Toate tractoarele sunt inspectate tehnic de catre partenerul nostru din Japonia (motor, transmisie, sistem hidraulic) si au revizia efectuata (schimb ulei, filtre, curele eventual acumulator). 

Acestea NU sunt tractoare reconditionate sau "cosmetizate" ci sunt selectate atent numai cele in stare buna de functionare (motor, transmisie si hidraulica) dupa o inspectie riguroasa din loturile puse la dispozitie spre vanzare direct de fermierii din Japonia.

Se ofera garantie legala de conformitate. Tel 0761 955 445

Detalii specifice

An fabricatie 2005
Starea Produsului Uzat

Locație

Ilfov
Clinceni

Detalii anunț

ID Anunț: 26412
Afișări: 1196
Expiră: 09-12-19 11:08:00
Anunt in categoria: Tractoare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici