admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Expertlingua - Traducere Specializată

Adaugă la Favorite
Date Contact office@expertlingua.ro

Anunt

Oferim servicii de traducere specializată, traducere legalizată, traducere urgentă, servicii de interpretariat consecutiv sau simultan și servicii de subtitrare. Putem realiza traduceri autorizate și legalizate în peste 60 de combinații lingvistice. Colaborăm cu mai multe birouri notariale din București astfel încât traducerile dumneavoastră legalizate să fie gata în cel mai scurt timp.
Acoperim aproape orice combinație lingvistică cu ajutorul a peste 200 de traducători. De asemenea, vă putem pune la dispoziție interpreți autorizați de Ministerul Justiției pentru diferite proceduri judiciare.
Ne propunem să vă depășim așteptările, să vă acordăm atenția noastră deplină și, mai presus de toate, să ne respectăm promisiunea de a vă oferi o calitate excepțională, o livrare eficientă și cele mai bune condiții financiare.
Așadar, spuneți-ne cum vă putem ajuta! Echipa Expertlingua 

Locație

Sector 1, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 33348
Afișări: 41
Expiră: 14-09-20 15:55:00
Anunt in categoria: Traduceri si Legalizari

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici