admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

debarasare mobila veche in CLUJ-NAPOCA MUTARI

Adaugă la Favorite
Adăugat de
Vizitator

Anunt

 asiguram servicii de mutare la cheie pentru mobila si bunuri diverse, la PRETURI ACCESIBILE!
REALIZAM mutari de garsoniere, apartamente sau vile, si oferim transport produse pentru firme in CLUJ-NAPOCA!Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie TARIFELE  noastre pentru serviciul de debarasare-evacuare aruncare mobila sunt diferite si depind de detaliile telefonice oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientuluiEfectuam mutari internationale asigurand transport de marfa generala, mobilier, obiecte personale, relocari internationale in si din toate tarile Uniunii EuropenePentru biruori, calculatoare, obiectele fragile si celelalte piese de mobilier asiguram impachetare si transportare in cele mai bune conditii.
NU VOM PLECA pana nu sunteti complet SATISFACUT si MULTUMIT.Putem onora ORICE solicitare, indiferent de volumul sau greutatea marfurilor. PARCUL AUTO este dotat cu autocamioane moderne de 3,5t si 7,5t ce pot transporta incarcaturi cu o GREUTATEA UTILA de pana la 3,5t si un volum intre 14mc si 40mc. In functie de CERINTELE CLIENTILOR, aceste camioane pot fi carosate si prevazute cu lift hidraulic.Pentru un TRANSPORT INTERNATIONAL de mobila se pot efectua curse speciale, dedicate unui singur client.SERVICIILE de debarasare-evacuare pentru spatiile diverse sunt foarte solicitate de catre CLIENTII NOSTRI de aceea personalul nostru este bine antrenat cu acest gen de activitati.
In foarte multe SITUATII, precum achizitionarea sau vinderea unei locuinte, este necesara DEBARASAREA-EVACUARE ARUNCARE de lucrurile vechi. ASIGURAM aceste servicii atat pentru Cluj cat si alte zone.
RESTURILE de materiale de constructii provenite din amenajari intrerioare trebuie deasemenea transportate in locuri SPECIAL AMENAJATE, unde se percepe o taxa in FUNCTIE de greutate si volum.
 oferim servicii complete de DEBARASARE-EVACUARE a apartamentelor, garajelor, pivnitelor si curtilor, asigurand incarcarea si transportarea acestora.
TARIFELE NOASTRE pentru serviciul de debarasare de mobila depind de DETALIILE TELEFONICE oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la DOMICILIUL CLIENTULUI!

Locație

Cluj-Napoca, Cluj

Detalii anunț

ID Anunț: 15336
Afișări: 430
Expiră: 22-12-19 12:00:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici