admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

mutari mobila cluj 0741653334

Adaugă la Favorite
Adăugat de
Vizitator

Anunt

prog:zilnic 8-22 napocamutari13@gmail.com tel 0741653334 0771642149---Servicii de Mutari MOBILA,BAGAJE ieftin @manipulare marfa-mobila@Debarasare-Evacuare aruncare mobila veche,MOLOZ ,electrocasnice,ORICE@CURATENIE dupa Mutare-Debarasare @TAXI MARFA in CLUJ-NAPOCA@transport intern si international!CLIENTII fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% , in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre!Avand in vedere experienta si parcul auto pe care-l avem va putem raspunde in timp foarte scurt solicitarilor. In Cluj-Napoca timpul de raspuns, masina la adresa specificata de catre client, se face in maxim 30 min.Mutarea este perceputa ca o activitate STRESANTA, de aceea NAPOCA MUTARI vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si FARA distrugeri.ASIGURAM transportarea pieselor de mobilier sau materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta! MASINILE de transport sunt echipate corespunzator pentru a desfasura in bune conditii activitatii de mutare sau transport! PRETURILE oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. ACESTEA nu se modifica decat daca apar modificari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala! In 90% din cazuri mutarile sunt FINALIZATE in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore. ASIGURAM transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie  
Costul serviciilor noastre este DECENT, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra, iar masinile se aleg in FUNCTIE de volumul mobilierului.
Pentru mutari al caror PRET nu poate fi stabilit prin TELEFON, ne deplasam GRATUIT pentru oferta de pret!
Va rugam specificati toate DETALIILE legate de mutare !
NAPOCA MUTARI asigura si serviciile CONEXE mutarii:
impachetare - despachetare,
demontare - remontare,
incarcare - descarcare,
transport,
plasarea mobilierului in incaperi conform INDICATILOR clientului! Nu vom pleca pana nu sunteti complet satisfacut si multumit!NAPOCA MUTARI ofera servicii complete de DEBARASARE-EVACUARE a apartamentelor, garajelor, pivnitelor si curtilor, asigurand incarcarea si transportarea acestora la cele mai MICI preturi! 
Atunci cand vreti sa va DEBARASATI-EVACUATI de ORICE lucruri care nu va mai sunt de folos, echipa NAPOCA MUTARI va vine in ajutor.Debarasare-evacuare aruncare moloz provenit din renovari locuinte si apartamente (deseuri, usile vechi care au fost inlocuite, caramizi , bucati de beton si boltari, debarasare-evacuare deseuri lemnoase, soluri de linoleum, chiuveta,electrocasnice, cada, dusumea si parchet bucati de b.c.a.).Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare-evacuare aruncare mobila sunt diferite si depind de detaliile telefonice oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului! PERSONALUL nostru se ocupa de tot: demonteaza mobilierului vechi, incarca obiectele in autoutilitare si asigura descarcarea acestora la rampa de gunoi!Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele electrocasnice stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!
 Transport INTERN si INTERNATIONAL de marfuri, cu ajutorul masinilor din parcul auto propriu, dar si al colaboratorilor.
Va stam la dispozitie cu autoutilitare inchise si camioane(1-3,5t utili, 8-40mc)!
Indiferent de tipul de marfa transportat, oferim GARANTIA livrarii la timp si in siguranta! PROFESIONALISM LA PRETURI MICI! CONTACTATI-NE SI NU VETI REGRETA CA NE-ATI ALES! AJUTORUL PE CARE TE POTI BAZA! Din gama de servicii de curatenie oferite de NAPOCA MUTARI, face parte si serviciul de curatenie dupa mutare. Aceasta este absolut necesara pentru a lasa in urma un spatiu curat si igienizat.

Locație

Cluj-Napoca, Cluj

Detalii anunț

ID Anunț: 16909
Afișări: 397
Expiră: 22-04-20 13:46:00
Anunt in categoria: Transport Mobila / Marfa

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici