admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Mutari si relocari industriale

Adaugă la Favorite
Preț: 1 RON 1 RON
Date Contact Tel: 0730023999
e-mail: donluxconstruct@gmail.com

Anunt

Mutari interne si internationale,  Relocari interne si internationale
Firma DONLUX CONSTRUCT ofera servicii profesionale de transport marfa – relocari - mutari,  sedii firme - locuinte - efecte personale - birouri - echipamente IT, atat in tara cat si in strainatate. Firma noastra detine o gama variata de autoutilitare pregatite pentru operatiunile de mutare.
Va punem la dispozitie personalul necesar pentru demontare si remontare mobilier, executate la standarde de inalta calitate de catre echipe specializate. Asiguram pozitionare in functie de cerintele clientului, protejare pe timpul transportului asigurata de materiale adaptate in functie de fragilitatea obiectelor, atentie deosebita la fiecare obiect in parte.
Oferim servicii prompte, de calitate, profesionalism si eficienta la preturi avantajoase.
Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov

 

Locație

Ilfov
Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud. Ilfov

Detalii anunț

ID Anunț: 22792
Afișări: 157
Expiră: 21-10-19 09:13:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici