admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Transport masini pe platforma Anglia Romania

Adaugă la Favorite
Preț: 500 EUR 500 EUR
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Oferim servicii de transport masini pe platforma Anglia-Romania, Romania-Anglia: masini de lux, masini noi, masini second hand, masini de epoca, jeep-uri, limuzine, scutere, motociclete, atv-uri, biciclete.   *Preluarea mașinii/mașinilor se face pe baza de contract internațional CMR (se completează de șofer in momentul încărcării auto); *Dispunem de ASIGURARE pe toata durata transportului (despăgubiri in cazul unui incident); *Incheiem contracte de colaborare atat cu persoane fizice cat si persoane juridice. Dispunem de platforme autorizate si omologate la nivel international. Avem posibilitatea de a transporta de la 1 autoturism si pana la 9 autoturisme.  ️
Poti lua legatura cu noi utilizand:
Facebook: https://www.facebook.com/transportmasinipeplatformaanglia/
Apel: 0040756317305
Whatsapp/Viber : 0040756317305
E-mail: autotransportlogistic@gmail.com
Pentru un transport auto pe platforma sigur, rapid si avantajos!
Punem un accent mare pe siguranţa transporturilor, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de transport mașini pe platformă.  

Locație

Suceava, Suceava

Detalii anunț

ID Anunț: 30683
Afișări: 142
Expiră: 30-05-20 17:12:00
Anunt in categoria: Transport Mobila / Marfa

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici