admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

De vanzare Cazan Model Basculant 60L, 80L sau 100L

Adaugă la Favorite
Preț: 3.590 RON 3.590 RON
Date Contact 0371 004 610
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Model cazane tip BASCULANT sunt aparate pentru destilarea bauturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual.
Setul cazanului pentru destilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar produs din tablă metalică cu laminare rece. 

Focarul conține sistem basculant care facilitează o umplere și golire ușoară a cazanului. 
Aparatul folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat. 
Vasul răcitor este de capacitate 300L, produs din oțel galvanizat în care este instalata spirală cu 5 filete, și ventil pentru evacuarea de apă din vasul răcitor.
Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu destilatul, sunt produse din cupru de cea mai inaltă calitate, puritate 99,99%.

In pret este inclus is Tva si Transportul. Comenzi si detalii la 0371.004.610

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Timișoara, Timis

Detalii anunț

ID Anunț: 15432
Afișări: 441
Expiră: 17-04-20 13:19:10
Anunt in categoria: Utilaje industriale

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici