admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Uscatoare cereale, Silozuri cereale

Adaugă la Favorite
Preț: 50000 EUR 50000 EUR
Date Contact Sergiu 0724674768

Anunt

Useprest este o companie romaneasca specializata in domeniul tehnologiei de uscare si depozitare a cerealelor. Cu toate ca activitatea in acest domeniu am inceput-o in anul 2001 in strainatate, pe piata din Romania am inceput in anul 2010 unde ne-am facut remarcati datorita nivelului de calitate foarte ridicat al echipamentelor si profesionalismului echipei noastre.
Suntem reprezentanta din Romania a renumitei companii STELA din Germania, specializata in productia de uscatoare fixe si mobile pentru cereale si diferite alte materiale solide.
Firma noastra poate realiza pentru dumneavoastra urmatoarele: uscatoare fixe si mobile pentru cereale, silozuri metalice pentru cereale, curatitoare cereale, selectoare cereale, transportoare – elevatoare – snecuri pentru cereale, deviatoare – sibare – tubulatura si accesorii silozuri si nu in ultimul rand constructii metalice executate conform cerintelor actuale, intr-un mod profesionist intr-un interval de timp scurt.

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Covasna, Covasna
Str. Tiglariei 17

Detalii anunț

ID Anunț: 20992
Afișări: 290
Expiră: 30-11-20 11:45:00
Anunt in categoria: Utilaje industriale

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici