admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Seduction Studio Videochat Onesti

Adaugă la Favorite
Preț: 2500-500 EUR 2500-500 EUR
Date Contact Seduction Studio Onesti
Tel: 0770607357
Mail: angajari@seductionstudio.ro

Anunt

Your New Life Starts Here” la Seduction Studio, cel mai profesionist si luxos studio de videochat din Onesti si singurul din tara care lucreaza exclusiv premium. Esti la un telefon distanta de un nou inceput si de o noua viata asa cum ai visat mereu. Iti asiguram un comision de minim 1000$ lunar, dar si bonusuri cumulative de pana la 65% din castiguri.
Alatura-te celor mai bine platite modele din lume si vei beneficia de:
- Locatie de lux de 5* - Aparatura high-tech. - Training specializat tinut de catre modelele noastre de top scolite la marile site-uri de videochat din lume din Budapesta, Praga, Luxemburg. - 1000$/luna garantat pentru modelele noi pentru primele 3 luni. - Bonus de angajare de 200$. - Team building specializat pentru modele si sedinte foto-video profesionale. - Plata la 2 saptamani. - Pozitie preferentiala in pagina, datorata parteneriatelor noastre. - Trafic garantat bazat pe un set-up tehnologic complex ce integreaza cele mai inovatoare tehnici de marketing online.
Programeaza-te la un interviu sa ne cunoastem si sa afli tot ce te intereseaza.
* Stai fara grija! Legalitatea si confidentialitatea sunt foarte importante pentru noi si pentru personalul feminin care te va intampina.

Locație

Onesti, Bacau
Str. Oituz Nr. 26

Video

Detalii anunț

ID Anunț: 37867
Afișări: 5
Expiră: 30-08-20 17:34:00
Anunt in categoria: Videochat

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici