admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Apartament 2 cam, 54 mp -COMISION 0% - Dezvoltator

Adaugă la Favorite
Preț: 61.900 EUR 61.900 EUR
Date Contact 0751.229.999
Kurtmann Daniel
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Vindem apartament 2 camere cu suprafață utilă de 53,84 mp, în Șelimbăr, strada Doamna Stanca, proiectul „Waldturm”.

Apartamentul cuprinde living + bucătărie 33,98 mp, dormitor 15,95 mp, baie 3,91 mp și un balcon de aproximativ 23 mp.
Termenul de predare este martie 2018, iar gradul de finisare este „la cheie”, finisaje lux.

Poate vă întrebați de ce scoatem la vânzare un apartament cu predare în martie 2018. Raspunsul este simplu. Vindem apartamentele mult înainte ca blocul sa fie gata. De ce? Pentru că nimeni in Sibiu nu construiește mai frumos și mai calitativ. Iar nouă, ne place să avem cei mai speciali clienți, cei care nu cauta cele mai ieftine locuințe, ci cele mai bune.

Blocul din care face parte apartamentul dispune de locuri de parcare subterane sau supraterane contracost, va fi accesibil prin intermediul unui lift de persoane de cea mai bună calitate, si, mai ales, ceva unic in Sibiu, fiecare locatar va avea acces necondițonat la PISCINA aflată la ultimul nivel!
Vegetația si copacii care vor popula balcoanele supradimensionate, aspectul general placut si luminos, lemnul decorativ termotratat aplicat pe fatadă, geamurile mari și de înaltă calitate, piscina încalzită de pe acoperiș, jacuzzi-ul, liftul sau parcările subterane sunt multele argumente pentru care acest apartament din proiectul Waldturm ar trebui sa fie o alegere deosebit de inspirată.

Toate aceste lucruri + calitatea construcției si frumusețea unică a proiectului ne aduc cel mai bun renume din Sibiu. De acea, noi punem preț pe calitate.

Prețul acestui apartament este de 61.900 Euro, la achitarea avansului de 30%.
Doresti să achiți mai mult de 30%? Vei beneficia de discount-uri considerabile.

Pentru mai multe informatii, sau dacă doriți să stabiliți o întalnire cu domnul Kurtmann Daniel, managerul nostru de proiect, nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon 0 751229999  .

Detalii specifice

Suprafata 54 mp
Etaj 2
Stare imobil Nou
An constructie 2018
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Sibiu, Sibiu
strada Doamna Stanca

Detalii anunț

ID Anunț: 22511
Afișări: 1651
Expiră: 20-09-19 12:32:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici