admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Apartament nou 2 camere Insignia Residence

Adaugă la Favorite
Preț: 59900 EUR 59900 EUR
Date Contact 0758300500

Anunt

Nou! Alege calitatea, confortul si eleganta oferite de apartamentele din complexul Insignia Residence! Alegeti fara costuri suplimentare modelul dorit din gama premium Italia oferita de noi pentru gresie, faianta, parchet, mobilier baie cat si pentru usile din interior. Va asteptam in apartamentele tip showroom pentru a va prezenta si detalia oferta noastra. Pentru mai multe detalii si rezervari nu ezita sa ne contactezi tel: 0758.300.500.
Apartamentele cu 2 sau 3 camere, sunt dotate cu baie utilata si mobilata, centrala termica proprie si calorifere. Compartimentare interior caramida. Racordare la toate utilitatile sectorului 6.
Construim responsabil unul dintre putinele proiecte imobiliare din Bucuresti care detine acopris plin de vegetatie. Ne aflam in sectorul 6, zona linistita de case - vile, la distanta de doar 200m de bulevardul Iuliu Maniu,  la 3 minute de STB – Nufarul, la 8-10 minute de statia de metrou Pacii sau Preciziei.
Acceptam finantare bancara, credit imobiliar, prima casa. Nu difera pretul. Pretul afisat plus tva conform legii. Comision 0% Va asteptam in apartamentele tip showroom pentru a va prezenta si detalia oferta noastra.

Detalii specifice

Nr. bai 1
Nr. balcoane 1
Suprafata 70
Etaj 3
Stare imobil Nou
An constructie 2019
Mobilat Nemobilat
Dotari Finisaje la cheie, toate utilitatile sectorului 6
Compartimentare Decomandat

Locație

Sector 6, Bucuresti
Str: Drumul Belsugului nr. 49U sector 6.

Detalii anunț

ID Anunț: 32438
Afișări: 508
Expiră: 13-10-20 14:45:00
Anunt in categoria: Apartamente 2 camere de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici