admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Titan, Nicolae Grigorescu - Ap 2 camere decomandat

Adaugă la Favorite
Preț: 55 200 EUR 55 200 EUR
Date Contact 0743 041 117
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Urban Nest Residence este situat în partea de Est a Bucurestiului, cu iesire la bulevardul Nicolae Grigorescu, aproape de mijloacele de transport în comun, tocmai pentru ca ne dorim ca tu sa ajungi repede în orice loc.
Proiectul va cuprinde 2 cladiri, cu un numar de 18 apartamente fiecare, iar lucrarile de constructie se vor desfasura în perioada August - Martie 2019. Blocurile vor avea trei etaje, primele doua fiind similare, iar cel de-al treilea etaj este de tip mansarda.
De asemenea, va exista si o curte interioara amenajata pentru zilele însorite.
Urban Nest Residence beneficiaza de locuri de parcare supraterane, care se vor rezerva separat de apartament.
Complexul se situeaza pe Strada Marului, într-o zona cu acces la metrou (circa 15 minute pâna la statiile de metrou Nicolae Grigorescu sau 1 Decembrie). În apropiere se afla o gradinita si doua scoli, ansamblul fiind construit într-o zona linistita, cu regim mic de înaltime.
Atât apartamentele tip garsoniera cât si cele cu 2 camere sunt dotate cu balcon deschis si au camere spatioase si luminoase. Structura imobilelor va fi din cadre si grinzi de beton armat, inchideri si compartimentari din caramida tip Porotherm, iar izolatia exterioara este realizata din termosistem cu polistiren de 10 cm.
Apartamentele se predau la cheie. Exista posibilitatea de alegere a modelelor de finisaje. 

Detalii specifice

Suprafata 50 mp
Etaj 1
Stare imobil Nou
An constructie 2019
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Sector 3, Bucuresti
Strada Marului

Detalii anunț

ID Anunț: 32470
Afișări: 587
Expiră: 07-10-21 11:36:00
Anunt in categoria: Apartamente 2 camere de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici