admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vand ap. mamaia utilate lux direct dezvoltator

Adaugă la Favorite
Preț: 51 000 EUR 51 000 EUR
Date Contact 0756 584828
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Dezvoltator ofer apartamente de vanzare utilate modern , realizate cu materiale de cea mai buna calitate cu un design deosebit.

Apartamentele se vand complet utilate la cheie (usi interior porta dors exterior Efe class,ferestre salamander,centrala ,baie realizata cu cadita placata in piatra naturala si cabina dus sticla personalizata ,gresie faianta de buna calitate inclusiv obiectele sanitare ,living open space gresie portelanata 60x60 ,pereți in culoare cu baghetă polistiren lata de 10 cm,tablouri realizate din vopsea decorativa swahilii ,perete realizat din piatra decorativa,dormitor pardoseala parchet perete culoare si tapet.

Blocul este situat in fata peco Voll din tabara cu iesire chiar in bulevardul Mamaia este prevazut cu lift si are o parcare la capacitatea apartamentelor din bloc iar in față este amenajata o fantana arteziană si jardeniere.

In spatele blocului exista o alee amenajata de 300m prevazuta in PUZ care duce pe plaja direct.

Toate actele sunt perfectate la zi(receptie finala ,cadastru, intabulare,certificat energetic) iar vanzarea se poate face integral.

Exista și posibilitatea de a se mobila integral apartamentul achizitionat de dumneavoastră contra cost la pretul de achizitie ! Relatii la tel. 0756584828

Detalii specifice

Suprafata 44 mp
Etaj 2
Stare imobil Nou
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Navodari, Constanta

Detalii anunț

ID Anunț: 28059
Afișări: 1267
Expiră: 13-02-20 12:49:18
Anunt in categoria: Apartamente 2 camere de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici