admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Oferta Apartament 2 camere decomandat, beci CETATE

Adaugă la Favorite
Preț: 49900 EUR 49900 EUR Prețul este negociabil
Date Contact Daniel
0724260620

Anunt

Persoana fizica vand apartament 2 camere decomandat, caramida, foste proprietati, in suprafata de 52 mp utili compus din 2 camere, baie cu geam, bucatarie, camara cu geam, debara, hol, boxa de 4 mp la subsol ( mentionata pe CF ) si balcon de 6 mp care poate fi inchis si adaugat la suprafata utila.
Situata la etajul 4 din 4 intr-un bloc izolat cu polistiren de 10 si tencuiala decorativa, cu 3 apartamente pe etaj, in CETATE, zona Biserica Sf. Ecaterina, blocul este acoperit cu tigla ( acoperis foarte inalt ) si ofera spatiu de depozitare suplimentar in pod de 40 mp. Accesul la boxa se face atat de pe casa scarii cat si direct de afara.
Printre dotari se poate enumera: centrala termica, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat/parchet lemn, usi furnir, geamuri termopan cu tamplarie aluminiu/PVC.
Pretul include mobilierul si electrocasnicele mari: aragaz cu plita pe gaz si cuptor electric, masina de spalat si masina de uscat rufe ( uscator ), frigider.
Acte in regula [ extras CF fara sarcini si certificat energetic ), pregatit pentru inchiriere in regim hotelier sau pe termen lung, posibilitate de vanzare si prin credit. .

Detalii specifice

Nr. bai 1
Nr. balcoane 1
Suprafata 52 mp utili + 4 mp pivnita
Etaj 4
Stare imobil Renovat
An constructie 1980
Spatii utile Boxa la subsol, Debara, Loc Parcare
Mobilat Complet
Dotari Caramida, foste proprietati,baie cu geam,camara cu geam, bloc izolat cu polistiren de 10 si tencuiala decorativa, acoperit cu tigla, spatiu de depozitare suplimentar in pod de 40 mp, accesul la boxa se face atat de pe casa scarii cat si direct de afara,centrala termica, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat/parchet lemn, usi furnir, geamuri termopan cu tamplarie aluminiu/PVC, pretul include mobilierul si electrocasnicele mari: aragaz cu plita pe gaz si cuptor electric, masina de spalat si masina de uscat rufe ( uscator ), frigider.
Compartimentare Decomandat

Locație

Alba Iulia, Alba
Strada Gladiolelor, Alba Iulia, Romania

Detalii anunț

ID Anunț: 33265
Afișări: 250
Expiră: 13-10-19 10:53:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici