admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Ap 3 Camere, Malul Marii, Direct Dezvoltator - 0%

Adaugă la Favorite
Preț: 125 000 EUR 125 000 EUR
Date Contact 0720 201 201
0730 070 020
Alezzi Beach Resort
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Alezzi Beach Resort reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor de vacanta, aliniate noilor tendinţe de locuire, şi prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilităţi pentru locatari, precum cele 4 restaurante cu specific si Alezzi Gym&SPA . 
Avem parteneriate stabilite pentru un restaurant cu specific mediteraneean - pescaresc, un restaurant cu specific oriental - turcesc si un restaurant cu specific italian ce vor fi dispuse la parterul cladirilor . Printre facilitatile pe care vrem sa le oferim clientilor nostri veti gasi o zona rezidenţială cu acces controlat, un centru Spa cu piscina interioara, o sala de fitness, salon de infrumusetare, piscine exterioare pentru copii si adulti, locuri de joacă, o farmacie, o gelaterie, multiple spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, locuri de parcare subterane şi supraterane, totul integrat într-un resort care priveşte cu încredere în viitor.Construim spaţii de locuit foarte diferite, concepute după nevoile şi dorinţele fiecăruia, existând astfel o posibilitate vastă de alegere a mai multor tipuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere , penthouse).Alezzi Beach Resort este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare de la malul Marii Negre , fiind dezvoltat în mai multe faze de construcţie. În total, în cadrul resortului vor fi aproximativ 1000 de apartamente realizate intr-un mediu exotic şi modern, constituite in 10 imobile cu înălţimi variabile, între şase şi opt etaje. Prima faza de construcţie,care este in curs de executie cu un total de 288 apartamente, va fi finalizată în 1.08.2018

Detalii Apartamente: DOTĂRI ŞI FINISAJECentrală termica murala individualăBăi complet utilateGeamuri tâmplărie PVC cu geam tripanPardoseli placate cu ceramica calda tip parchet Uşi de interior MDF şi exterior MetalicaFACILITĂŢISuper Market;Farmacie;3 piscine exterioare; Centru SPA (masaj,sauna,piscina interioara)Beauty Salon;Locuri de joacă pentru copii;Spălătorie Auto;Bancomat/ATM/Paypoint;4 restaurante cu specific;Amplasament excepţional – zona Mamaia Nord –Primul rand la mare,Pentru orice informatii echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebare.
In pretul apartamentului este inclus TVA-ul de 5%, si un loc de parcare. Detalii suplimentare la telefonul 0720 201 201 sau 0730 070 020.

Detalii specifice

Suprafata 89 mp
Etaj 4
Stare imobil Nou
An constructie 2018
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Constanta
Mamaia

Detalii anunț

ID Anunț: 27438
Afișări: 2395
Expiră: 27-02-19 11:17:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici