admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Penthouse -Apartament 4 cam modern, zona Tractorul

Adaugă la Favorite
Preț: 117 999 EUR 117 999 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0757 632 524
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Apartamentul de vanzare face parte din amsamblul rezidential Safety Residence , fiind un proiect indraznet amplasat in vecinatatea Mall Coresi. Proiectul ofera un loft penthouse, ideal pentru exploatare ca si locuinta permanenta sau cu un randament foarte bun pentru inchiriere.
Apartamentul dispune de 3 camere + salon cu bucatarie deschisa (100 mp) + terasa (40mp), extra luminat avand soare de dimineata pana seara ( 10 velux ) . Unul dintre marile avantaje al acestui apartament este acela ca detine o panorama deosebita care masivul Tampa. Spatiile generoase , natura ergonomica a fiecarui detaliu si mai ales privelistea incredibila va vor asigura , fara nici o indoiala, confortul de care aveti nevoie. Apartament Loft - 2 nivele (scara interioara). Designul apartamentului este realizat de firma Crush Company Brasov. Detalii suplimentare va putem oferi la telefon.

Detalii specifice

Suprafata 140 mp
Etaj 4
Stare imobil Buna
Mobilat Complet
Compartimentare Decomandat

Locație

Brasov, Brasov

Detalii anunț

ID Anunț: 30825
Afișări: 550
Expiră: 08-08-19 13:13:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici