admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Ofer cazare in statiunea Eforie-Nord

Adaugă la Favorite
Preț: 80 RON 80 RON Prețul este negociabil
Date Contact 0761612103

Anunt

Închiriez camere în regim hotelier în stațiunea Eforie-Nord. Vila este plasată într-o zonă liniștită, la o distanță, aproximativ, de 15 minute de mare (de mers pe jos). În curte există un loc de joacă pentru copii, iar părinții/adulții/adolescenții se pot relaxa în foișor, acesta fiind dotat cu grătar, tv. Pe tot perimetrul terenului există conexiune la internet (wi-fi).
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, tv, wi-fi. În incinta vilei sunt 3 bai (2 la etaj, dotate cu obiecte sanitare și o baie la parter, dotată, de asemenea, cu obiecte sanitare, plus cadă, de asemenea în curte există 3 dușuri amenajate, pentru dumneavoastră) și o bucătărie dotată cu cele necesare (accesul la bucătărie este permis pentru a prepara micul-dejun, cafea și diferite preparate rapide). Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon: 0761612103 (Doina). Prețul este negociabil, acesta variază în funcție de perioadă.

Detalii specifice

Locație

Constanta
Eforie Nord

Detalii anunț

ID Anunț: 14999
Afișări: 390
Expiră: 18-11-19 10:30:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici