admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Casă 257 mp + curte individuala 810 mp. Iris..

Adaugă la Favorite
Preț: 280000 EUR 280000 EUR

Anunt

Persoana fizica, vând casă situată in cartierul Iris, zona linistita de case, drum asfaltat, aproape de mijloacele de transport in comun, si de punctele de interes al orasului. Potrivit pentru familie, sau sediu firma.
Casa este constructie noua, cu acoperis din ţiglă, fiind finalizată în anul 2005. are suprafata utilă de 257 mp. Este compus din doua nivele, parter si etaj. Casa se remarca printr-o arhitectura atent aleasa, dar şi prin rafinafinamentul si finisajele de calitate care imbraca interiorul.
La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie generoasă cu un spatiu de depozitare o baie de serviciu, si un birou. Parterul este spatios, luminos si are un sistem de incalzire prin pardoseala eficient. Şemineul construit in zona livingului, asigura incalzirea acestor zone, dar si confortul si atmosfera magica a unei case in care se regaseste intreaga familie la sfarsitul unei zilei aglomerate. Bucataria este foarte luminoasa cu zone de blat generoase si mobilier personalizat, cu fereastra deasupra chiuvetei. In imediata apropiere are si o frumoasa zona de servit masa pentru cina in familie.
La etaj exista 4 dormitoare si 2 bai, dintre care dormitorul matrimonial are o baie proprie. 
Compartimentarea spatiilor a fost gandita de la inceput pentru a fi extrem de functionala si comfortabila. 
Utilitati: Imobilul este racordat la toate utilitatile generale apa, gaz, curent, etc, incălzirea se face prin centrala termica cu gaz, sau optional prin centrală termica cu lemne. 
Finisaje: Finisajele sunt de o calitate superioara, alese cu bun gust, păstrând acelasi stil in toata casa. Tâmplaria este realizată din lemn stratificat.
Casa este construita pe un teren de 810 mp, spatiu ce cuprinde o gradina amenajata cu plante si copaci, detine o terasa acopertiă cu suprafată de 16,34 mp, si un garaj suprafată utila 29,27 mp

Detalii specifice

Nr. camere 7
Nr. bai 3
Suprafata 257
Suprafata teren 810
Stare imobil Renovat
An constructie 2005
Spatii utile Terasa, WC Serviciu, Debara, Loc Parcare, Garaj
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Cluj-Napoca, Cluj
Strada Sobarilor 6, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Detalii anunț

ID Anunț: 26143
Afișări: 2309
Expiră: 07-04-20 13:43:00
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici