admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

CASA DE VANZARE BOD BRASOV Anunt Dezactivat

Categorie

Imobiliare / Vanzari Imobiliare / Case/Vile de vanzare

Anunt
CASA CONSTRUITA LA ROSU DIN CARAMIDA, FIER SI BETOANE ,CASA COMPUSA DIN PARTER+ETAJ SI POD. LA PARTE
CASA CONSTRUITA LA ROSU DIN CARAMIDA, FIER SI BETOANE ,CASA COMPUSA DIN PARTER+ETAJ SI POD. LA PARTER SE AFLA UN LIVING ,O CAMERA ,O BAIE, O BUCATARIE, HOLURI MARI,LA ETAJ SE AFLA 3 CAMERE .1 BAIE.HOLURI MARI  PLUS 2  BALCOANE CASA ARE 180 DE MP LOCUIBILI ,PE UN TEREN DE 1250 DE MP. CASA SE AFLA LA 12 KM DE JUDETUL BRASOV .INTR-O ZONA LINISTITA ,LA UN PRET FOARTE BUN IN COMPARATIE CU ALTE CASE DIN ACEASTA ZONA. PRET  NEGOCIABIL. MAI MULTE DETALII LA TELEFON . se  poate   achita   si  in  rate   cu  un  avans  
casa construita din parter +etaj la parter se afla un living,1camera ,1 baie ,1bucatarie si holuri mari,la etaj sunt 3 camere,1 baie ,holuri mari ,2 balcoane,si deasupra se poate face pod destul de mare sau mansarda sau etc,casa este construita din caramizi mari si noi,fier si betoane ,casa a fost finalizata in 2014,casa are facuta si izolatia exterioara ,casa  se afla in comuna bod judetul brasov ,distanta de orasul Brasov este de 12 km,circa 15 minute cu masina,tren 25 de minute sau microbuz,casa este construita pe un teren de 1250mp ,casa se afla la rosu ,curent si utilitati la 300 de metrii, pretul este foarte accetabil in comparatii cu alte preturi din aceasta  zona ,se poate accepta si skimburi ,in rest este o zona foarte linistita ,mai multe detalii la telefon.

Detalii specifice

Nr. camere: ---
Nr. bai: ---
Nr. balcoane: ---
Suprafata: ---
Suprafata teren: ---
Stare imobil: Renovat
An constructie: ---
Spatii utile: ---
Mobilat: Nemobilat
Dotari: ---
Compartimentare: Decomandat

Preț

57500 EUR

Adăugat de

robert

Locație

Brasov

Detalii anunț

ID Anunț: 11386
Afișări: 1233
Adăugat 26-03-16 12:25:46
Expiră: 25-07-19 23:16:00

Anunturi Diverse

Reclama ta aici