admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Casa de vânzare D+P+1+M in Navodari

Adaugă la Favorite
Preț: 52.000 EUR 52.000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0762 154 290
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Casa de vânzare D+P+1+M in Navodari, casa bazata bine pe temelie cu paharele stâlpilor de la beci săpate pana la 2,20 m adancime (se poate sapa la temelie), cu niște ziduri de BCA de 35 grosime împreună cu izolația și tencuiala peste 45 cm grosime, cu placa de beton intre etaje, scări beton.Casa are doua camere jos cu baie, hol ( casa scării), bucătărie și balcon și se continua în același ansamblu și sus .

Casa a fost construită inițial pentru a rămâne familiei deci este una trainica , dar neînțelegerile dintre părinți au dus la vinderea ei.Parterul are toate utilitățile trase mai puțin gaze acestea fiind la poarta.

Casa se afla întro poziție foarte buna cu posibilitatea de a mai construi alta casa terenul având deschidere la doua strazi (Gării, Speranței). Mai multe detalii la telefon.

Detalii specifice

Suprafata 120 mp
Suprafata teren -
Stare imobil Necesita renovare
An constructie -
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Navodari, Constanta
Speranței

Detalii anunț

ID Anunț: 10177
Afișări: 1948
Expiră: 10-10-19 11:14:33

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici