admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Casa saseasca in Brasov, Rezervatia nat. Bogata

Adaugă la Favorite
Preț: 35000 EUR 35000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0724380644

Anunt

 Imobilul oferit spre vanzare este amplasat in Podisul Transilvanier si apartine nemijlocit de Rezervatia naturala Bogata, cca 45 km de Brasov in directia Sighisoara, in care, secolul XII, au fost colonizati sasii, in zona apuseana a viitorului scaun de Rupea si maghiarii in partea rasariteana a acestuia. Arie protejeta de interes national, strabatuta de raul Olt, localitatea beneficiaza de un peisaj mirific, locuitorii sunt predilect crescatori de animale dar si constructiri, onesti, cu bun simt, fara situatii conflictuale, de un real sprijin pentru cei in varsta, in contradictie cu satele ardelenesti depopulate lipsite de forta de munca.
   Padurea situata de jur imprejurul localitatii Bogata nu ingaduie excesul alimentar si rarefiaza atmosfera iar aerul este racoros si curat.
   Imobilul este situat in mijlocul acestui sat, considerat la un anumit moment cel mai mic catun din Ardeal, si este compus din 2 case, compozitie somptuasa cu linii sobre si forme specifice arhitecturii sasesti. Cele trei camere si anexele, care lasa impresia unei armonii simple si pregnante, imbina noul cu vechiul, la care se adauga confortul si beneficiile epocii pe care o parcurgem, 2 bai, 2 bucatarii, curent electric, fosa septica, fantana proprie dar si apa curenta s.a. Curtea este betonata, in mijlocul peluzei este amplasat un foisor construit din barnele rezultate in urma demolarii surei, iar gradina este cultivata cu pomi fructiferi si vita de vie. Conac de tara care merita vazut. Se vinde cu 35000 euro mobilat, lemne de foc si materiale de constructie sau 33000 euro nemobilatTel 0724380644

Detalii specifice

Stare imobil Renovat
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Brasov
Bogata olteana, str. Principala, nr 85

Detalii anunț

ID Anunț: 15105
Afișări: 1412
Expiră: 28-10-19 13:37:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici