admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

De vanzare Casa deosebita 380 mp zona Terezian

Adaugă la Favorite
Preț: 185 000 EUR 185 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0786 920 788
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Casă deosebită SINGUR IN CURTE in suprafață utila de 380 mp desfasurata pe 2 nivele si teren aferent in suprafata de 600 mp inclusiv amprenta casei, situata in cartierul Terezian, o zona foarte linistita este oferita spre vanzare de catre Intermed Casa la pretul de 185000 euro.

Acest imobil se vinde complet mobilat si utilat, iar compartimentarea acesteia se desfasoara pe 2 nivele cu 2 intrari separate dupa cum urmeaza:

Parter: terasa generoasa, bucatarie complet echipata , coridor 7 m, 2 bai, salon spatios- dining room, 3 camere decomandate,

Etaj: acces 2 scarii individuale care fac accesul la partea superioara, terasa generoasa- un loc ideal de relaxare, 2 bai spatioase complet echipate, living, 4 dormitoare.

Podul deserveste ca spatiu de depozitare.In ceea ce privesc materialele folosite cu privire la constructia acestui imobil, au fost de cea mai buna calitate aceasta dispunand de o zidarie portanta cu stalpi de beton si pereti din caramida Porotherm 30 Robust, acoperis solid, rezistent si cu aspect placut din tigla BRAMAC, feroneria geamurilor si a usilor termopan fiind REHAU Brillant Design- profil cu 5 camere, subsol betonat- pivnita generoasa,izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm.

Curtea imobilului este amenajata cu gazon si diversi pomi decorativi, iar in cadrul acesteia se mai afla o anexa generoasa.

Sistemul de incalzire al acestui imobil deosebit este alcatuit din 2 centrale termice individuale, acest fapt confera posibilitatea de a incalzii partial sau total intreg imobilul, acesta locuinta putand fi folosita cu usurinta datorita suprafetei generoase si a decomandarii de catre 2 FAMILII, datorita faptului ca sunt puse la dispozitie atat intrarea generala-principala, cat si cele 2 intrari individuale.

Aceasta Casa dispune de numeroase avantaje datorita pozitiei si a zonei in care este amplasata, astfel oferind confortul de a locuii intr-o zona linistita exclusiv de case si totodata avand un acces sporit catre toate punctele de interes public ale orasului.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceast imobil si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon afisat!

Va multumim !
intermedcasasibiu ro

Detalii specifice

Suprafata 380 mp
Suprafata teren 600 mp
Stare imobil Buna
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Sibiu, Sibiu

Detalii anunț

ID Anunț: 27216
Afișări: 982
Expiră: 19-07-19 11:22:36

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

presa de balotat rotunda KRONE KR 160presa de balotat rotunda KRONE KR 160
Piese si utilaje agricoleTurda5300 EUR
Disc agricol 32 talere Jean de Bru Disc agricol 32 talere Jean de Bru
Piese si utilaje agricoleCluj-Napoca4800 EUR
Presa baloti rotunziPresa baloti rotunzi
Piese si utilaje agricoleTurda
De vanzare Combinator 4 m hidraulicDe vanzare Combinator 4 m hidraulic
Piese si utilaje agricoleAdjud2 150 EUR
CUREA semanatoare NODETCUREA semanatoare NODET
Piese si utilaje agricoleTurda325 RON
semanatoare paioase HBM 32semanatoare paioase HBM 32
Piese si utilaje agricolePitesti6800 EUR

Reclama ta aici