admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

De vanzare Casa deosebita 380 mp zona Terezian

Adaugă la Favorite
Preț: 185 000 EUR 185 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0786 920 788
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Casă deosebită SINGUR IN CURTE in suprafață utila de 380 mp desfasurata pe 2 nivele si teren aferent in suprafata de 600 mp inclusiv amprenta casei, situata in cartierul Terezian, o zona foarte linistita este oferita spre vanzare de catre Intermed Casa la pretul de 185000 euro.

Acest imobil se vinde complet mobilat si utilat, iar compartimentarea acesteia se desfasoara pe 2 nivele cu 2 intrari separate dupa cum urmeaza:

Parter: terasa generoasa, bucatarie complet echipata , coridor 7 m, 2 bai, salon spatios- dining room, 3 camere decomandate,

Etaj: acces 2 scarii individuale care fac accesul la partea superioara, terasa generoasa- un loc ideal de relaxare, 2 bai spatioase complet echipate, living, 4 dormitoare.

Podul deserveste ca spatiu de depozitare.In ceea ce privesc materialele folosite cu privire la constructia acestui imobil, au fost de cea mai buna calitate aceasta dispunand de o zidarie portanta cu stalpi de beton si pereti din caramida Porotherm 30 Robust, acoperis solid, rezistent si cu aspect placut din tigla BRAMAC, feroneria geamurilor si a usilor termopan fiind REHAU Brillant Design- profil cu 5 camere, subsol betonat- pivnita generoasa,izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm.

Curtea imobilului este amenajata cu gazon si diversi pomi decorativi, iar in cadrul acesteia se mai afla o anexa generoasa.

Sistemul de incalzire al acestui imobil deosebit este alcatuit din 2 centrale termice individuale, acest fapt confera posibilitatea de a incalzii partial sau total intreg imobilul, acesta locuinta putand fi folosita cu usurinta datorita suprafetei generoase si a decomandarii de catre 2 FAMILII, datorita faptului ca sunt puse la dispozitie atat intrarea generala-principala, cat si cele 2 intrari individuale.

Aceasta Casa dispune de numeroase avantaje datorita pozitiei si a zonei in care este amplasata, astfel oferind confortul de a locuii intr-o zona linistita exclusiv de case si totodata avand un acces sporit catre toate punctele de interes public ale orasului.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceast imobil si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon afisat!

Va multumim !
intermedcasasibiu ro

Detalii specifice

Suprafata 380 mp
Suprafata teren 600 mp
Stare imobil Buna
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Sibiu, Sibiu

Detalii anunț

ID Anunț: 27216
Afișări: 1138
Expiră: 17-10-19 11:22:36

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Discuri agricoleDiscuri agricole
Piese si utilaje agricoleTurda
Disc agricol 3 metriDisc agricol 3 metri
Piese si utilaje agricoleTurda
CLIKET semanatoare NODET GOUGIS CLIKET semanatoare NODET GOUGIS
Piese si utilaje agricoleTurda1 RON
INSTALATIE ERBICIDAT RADU 2100/18INSTALATIE ERBICIDAT RADU 2100/18
Piese si utilaje agricoleGalati18125 EUR
Piese de schimb semanatoriPiese de schimb semanatori
Piese si utilaje agricoleTurda
Disc agricol Disc agricol
Piese si utilaje agricoleTurda5600 EUR
CUTITE cositori KUHN CUTITE cositori KUHN
Piese si utilaje agricoleTurda
Semanatoare semanare directa 4 metriSemanatoare semanare directa 4 metri
Piese si utilaje agricoleTurda6800 EUR
RULMENT PRESA KRONE KR 155RULMENT PRESA KRONE KR 155
Piese si utilaje agricoleTurda
Disc agricol greu 4 metriDisc agricol greu 4 metri
Piese si utilaje agricoleTurda4800 EUR

Reclama ta aici