admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

De vanzare Casa Singur curte Mogosoaia - Livada

Adaugă la Favorite
Preț: 97 700 EUR 97 700 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0773 948 038
0728 114 700
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Dezvoltator: Trapezului Residence ofera spre vanzare Duplex in Mogosoaia. Tel contact 0773 948 038 sau 0728 114 700.

Casa singur curte ( nu apartament ) , la doar 7-8 minute de mers cu masina pana la statia de metrou Straulesti , ditanta de mers pe jos  pana la mijloc de transpot in comun autobuz - maxi taxi este de 700metri aproximativ 8-9 minute. Astfel bucarandu-va de placerea de a locui intr-o casa la curte, in zona linistita si nepoluata cu aer curat datorita padurilor aflate in imediata apropriere , darsi fizic in imediata vecinatate a mijloacelor de transport ale Bucurestiului cat si a marilor magazine ; Leroy Merlin , Colosseum Retail Park , Carrefour,Mega Image , Shop & Go, Penny, Galeriile Baneasa Shopping City.

Locatie situata in aproprierea palatului Mogosoaia si a restaurantului Casa Vanatoreasca. Zona linistita inconjurata de vecini accesul facandu-se in mare parte pe strazi asfaltate (500 m), urmand ca diferenta de ~ 200 m sa fie asfaltati curand de catre primaria Mogosoaia (2018).  Locatia se afla intre cele coua paduri si  inconjurat fiind de salba lacului Mogosoaia 

Utilitati , in zona: apa ( Regia de apa si canalizare Mogosoaia ), Enel, Gaz, strada cu iluminat public 

Structura Rezistenta 

Fundatii individuale pentru fiecare imobil , astfel ca aceestea sunt privite din punct de vedere a documentatiei cat si al intabularii ca fiind CASE SINGUR CURTE  si nu cum se practica uzual in ziua de azi APARTAMENT 

Fundatiie – Beton cu armatura de fier  ( Beton Armat )

Elevatie –individuale pentru fiecare imobil, astfel incat va putea suporta orice fel de modificari ulterioare ( recompartimentari cat si chiar supra etajare : Stalpi , Grinzi si Placi din  Beton cu armatura de fier  ( Beton Armat )

Inchideri perimetrale si Compartimentari 

Inchideri perimetrale sunt concepute si executate astfel incat fiecare imobil sa suporte modificari de compartimentare cat si de supraetajare .Fiecare casa (imobil ) avand perti dubli din caramida

PHOROTERM de 25 cm ,existand rost de dilatare si izolatie intre cei doi pereti comuni executata din polistiren extrudat de 5cm astfel incat sa asigure o izolare fonica cat si termica marita.

Inchiderile (compartimentarile) perimetrale sunt efectuate din zidarie de caramida Phoroterm 30x25 , urmata de tencuiala clasica ( manuala )  pe baza de ciment si nisip, dupa care de se trag doua straturi de glet.

Compartimentare -Inchideri interioare  Sunt efectuate din zidarie de caramida Phoroterm 11.5 x 40,urmata de tencuiala clasica ( manuala ) pe baza de ciment si nisip, dupa care se dau doua straturi de glet.

Izolatii exterioare Izolatie pardosela – aceeasta este realizata cu folie specifica anticondens cat si cu polistiren extrudat 5cm

Izolatia exterioara a casei este efectuata cu polistiren 10 cm EPS 80, ce confera o foarte buna izolare contra pierderii caldurii ( pentru anotimpurile reci ) cat si o buna bariera termica pe anotimpurile cazi si umede . Peste izolatie se monteaza plasa de armare ( fibra de sticla) insotita de doua straturi de tinci , urmata apoi de tencuiala decorativa cu granulatie 2,5 mm pe baza de silicon . Aceeasta avand efect acvastop si de autocuratare permitand si o buna respiratie , pelicula obtinuta in urma aplicarii avand un aspect striat fiind deosebit de elastica,respingand apa, avand o rezistenta deosebita contra algelor si fungilor ( mucegaiului )

Izolatie acoperis – mansarda Acoperisul este izolat din punct de vedere temic cu si polistiren  si membrane protectoare pentru respiratie dar si vata minerala insotita de aluminizarea imbinarilor

contra transferului termic.

Finisaje interioare: Fiecare casa poate fi predata atat la nivel de Rosu , Gri ,Alb , Cheie in functie de momentul contractarii cat si evolutia lucrarilor. 

Tel contact 0773 948 038 sau 0728 114 700

Detalii specifice

Suprafata 119 mp
Suprafata teren -
Stare imobil Nou
An constructie 2018
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Ilfov
Mogosoaia

Detalii anunț

ID Anunț: 27139
Afișări: 2373
Expiră: 16-06-19 13:42:33

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici