admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

De vanzare Vilă superbă - zona Băneasa

Adaugă la Favorite
Preț: 550.000 EUR 550.000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact +4.0316302634
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Domozo Romania va ofera spre vânzare o vilă (P+M) construită în anul 2009, situată într-o zona foarte liniștita și verde aproape de pădurea Băneasa, pe strada Drumul Muntele Găina, cu acces de pe Șoseaua de Centură. Casa este construită pe un teren de 1.000mp, se desfășoară pe o suprafață utilă de 310mp și este complet mobilată și utilată cu obiecte de înaltă calitate.

Atenția pentru detalii și îmbinarea culorilor naturale definesc această vilă, conferindu-i un aer familial, iar terasele exterioare și gradina intreținută, ornamentată cu pomi artizanali îmbie la relaxare și confort.

În acest sens menționăm și alte facilități ce completează această proprietate, precum: șemineu în living, încălzire prin pardoseală, aer condiționat, fibră optică, jaluzele electrice, supraveghere video, sistem de alarmă, videointerfon, centrală termică, detector de incendiu, sistem de aspirație centralizat, hidromasaj, jacuzzi, panouri solare și sistem de degivrare (pt. rampa de la garaj, terasă și aleea de acces în casă).

Aproape de oraș, dar departe de zgomotul urban, casa se află în apropirea Complexului Comercial Băneasa, fiind ideală pentru o familie cu copii..

Telefon 031.6302634 - Domozo Romania.

Detalii specifice

Suprafata 310 mp
Suprafata teren 1000 mp
Stare imobil Buna
An constructie 2009
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Sector 1, Bucuresti
strada Drumul Muntele Găina

Detalii anunț

ID Anunț: 24501
Afișări: 1356
Expiră: 19-09-19 10:29:47

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici