admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Proprietar, vila - doua cladiri, Brasovul Vechi

Adaugă la Favorite
Preț: 260.000 EUR 260.000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0724 062 738
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Proprietar, vand proprietate singur curte in Brasovul Vechi, strada Dumbrava Rosie, la 3 minute de Kaufland Avram Iancu, compusa din:
- corp principal de casa (parter+etaj+mansarda), suprafata utila 360 mp, suprafata construita 129 mp, garaj 23mp 
- corp secundar de casa (parter+mansarda), suprafata utila aproximativ 70 mp, suprafata construita 42mp
- suprafata totala teren 407 mp.

Destinatie viitoare posibila: firma/locuit; pensiune; clinica; afterschool; sala fitness/aerobic (clientela formata), productie/atelier (curent 380v); cabinete si multe altele. Accept schimb cu casa singur curte mai mica in Bucuresti sau Brasov.

Ambele case au utilitati individuale si dotari moderne :instalatii electrice (cu tablou electric pe fiecare nivel) si sanitare noi, termopan, termosistem exterior si partial interior, supraveghere video, sistem alarma, poarta acces cu automatizare si telecomanda, videointerfon etc)

Corpul principal e compus din 2 parti: 
Prima parte are la parter 3 camere, toaleta de servici. Momentan in acest spatiu functioneaza sala de fitness cu aparatura specifica (benzi alergare, biciclete, aparate cu greutati pentru toate grupele musculare). Tot aici este semineu pe lemne functional. Etajul cuprinde: bucatarie utilata (masina sp. vase noua), baie , 2 camere, camera centralei termice. Mansarda are in componenta: dormitor matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi, inca 2 camere decomandate si o baie cu jacuzzi. 
A doua parte: Parterul are in componenta garaj dublu incalzit (usa cu automatizare si telecomanda Hormann, chiuveta apa calda/rece, furtun, curent 220v, 380v, tablou electric) si intrare separata cu vestiar, dus, toaleta. Etajul: camera 45mp amenajata ca sala de sport (spaliere, oglinzi); Mansarda: camera 43mp , anexa 2,7mp (vestiar). Sistemul de incalzire pt. corpul principal (ambele parti) este centrala termica cu condensare Viessmann de 49KW cu boiler Vitocell 100, calorifere cu robinet termostatat. Fiecare camera dispune de priza pentru internet, cablu,telefon. 

Corpul secundar are la parter: camera, baie, bucatarie utilata, 2 intrari; 
la mansarda: acces scara exterioara, 2 camere decomandate mobilate, hol, baie. Incalzirea se face prin centrala Romstal de 24 kw.

Curtea dispune de o terasa (acoperita cu policarbonat) de 25 mp, gradina in spate, curte pavata in fata, toate prevazute cu sistem de iluminare. 

Pentru mai multe fotografii si alte detalii rog sunati sau trimiteti sms.

Detalii specifice

Suprafata 430 mp
Suprafata teren 407 mp
Stare imobil Buna
Mobilat Complet
Compartimentare Decomandat

Locație

Brasov, Brasov
strada Dumbrava Rosie

Detalii anunț

ID Anunț: 22544
Afișări: 1347
Expiră: 21-10-19 12:57:03

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici