admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Ultracentral, vand proprietate saseasca, 2 imobile

Adaugă la Favorite
Preț: 420 000 EUR 420 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0746 055 650
Adăugat de
Vizitator

Anunt

De vanzare proprietate saseasca autentica, individuala, restaurata doar cu materiale adecvate si de inalta calitate.
Este compusa din 2 cladiri distincte, aflate pe un teren cu suprafata totala de 1826mp:
1. Casa cu suprafata utila totala de 450mp, formata din:
Parter inalt cu hol de intrare si baie de serviciu, antreu/birou, living, bucatarie cu loc de luat masa, dormitor matrimonial cu baie spatioasa, camera tehnica cu accesul concomitent catre mansarda si subsol. Mansarda este tip open space si detine baie proprie. Subsolul este alcatuit din 4 incaperi boltite si casa scarii, plus un garaj automatizat, totul fiind uscat si aerisit. Construita dupa tehnica austriaca, ziduri portante de 50cm, tavane/plansee dublu portante, camere 30mp x 3,5m, ferestre de 2,5mp, etc...
2. Casa total separata de prima, 220mp, formata din parter cu hol intrare si casa scarii, bucatarie cu loc de luat masa si camara, camera cu baie proprie, garaj cu automatizare; etajul este alcatuit din 2 dormitoare cu baie proprie fiecare, living, balcon. Separat exista o camera de oaspeti cu baie proprie.
Tamplaria originala din stejar a ferestrelor a fost restaurata, fiind dublata de o tamplarie noua din lemn stratificat, cu geam tripan. Toate usile si tocurile din lemn stratificat sunt noi si copiaza originalul. Pardoselile sunt tot noi, realizate doar din parchet masiv de stejar si travertin. Toate instalatiile (sanitare, electrice, gaz) sunt noi iar incalzirea este pe fiecare nivel cu centrale termice in condensatie.
Curtea este pietruita (mai putin o gradina de flori si arbusti ornamentali) si este despartita de gradina mare prin ziduri masive cu poarta. Gradina cu pomi fructiferi este etajata cu ziduri de piatra si are o frumoasa panorama catre masivul Postavarul.
Mai multe detalii va putem oferi la fata locului sau la telefon. Va multumim!

Detalii specifice

Suprafata 670 mp
Suprafata teren 1826 mp
Stare imobil Renovat
Mobilat Complet
Compartimentare Decomandat

Locație

Codlea, Brasov

Detalii anunț

ID Anunț: 33630
Afișări: 559
Expiră: 28-06-20 20:20:00
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici