admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vand casa la Apahida, jud Cluj

Adaugă la Favorite
Preț: 225.000 EUR 225.000 EUR
Date Contact 0745 385 506
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Proprietar vand casa nou construita in suprafata de 259 mp utili si 305 construiti, in regim de Parter, cu pod finisat, parchetat si compartimentat cu boxe pentru depozitare diverse, cu usa si geam termopan in suprafata de aprox 100 mp. Suprafata terenului este de 1953 mp.
Casa este modern compartimentata si dispune de patru intrari separate: trei camere, hol si baie in partea stanga cu intrare separata, trei camere, hol si baie in partea dreapta cu intrare separata, si sufragerie cu bucatarie deschisa in mijloc. In stanga si dreapta bucatariei se afla o debara si o spalatorie. Atat bucataria dispune de intrare separata, cat si sufragferia, care are o intreaga fatada din termopan.
Toate geamurile si usile termopan sunt triplu stratificate, de culoare maro, iar rezistenta cladirii la cutremur este mai mare decat standardele minime impuse, precum rezulta si din Cartea Constructiei.
Pentru un confort marit, a fost gandit un sistem de incalzire cu doua centrale termice, astfel ca, in cazul unei avarii al primei centrale, cealalta sa preia functia de incalzire. Exista si doua tablouri electrice gandite pe acellasi sistem ca si centralele, conectate la tabloul principal montat in exteriorul cladirii.
In curtea pavata cu dale de culoare rosie, exista o casuta mica/bucatarie de vara, un foisor, o mica livada nou infiintata in spatele casei, si un generos spatiu verde in fata terasei principale.
In apropiere exista mijloace de transport, magazine, cresa, parc de joaca pentru copii si multa zona verde. Cu autoturismul de poate ajunge in oras pe soseaua de centura, in aprox. 8 minute.
Este o proprietate construita si gandita pentru confortul proprietarului, unde pot locui doua familii, sau se pot primi musafiri in deplin confort. Detalii suplimentare la telefon. Va multumesc.

Detalii specifice

Suprafata 259 mp
Suprafata teren 1953 mp
Stare imobil Nou
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Cluj
Apahida

Detalii anunț

ID Anunț: 23455
Afișări: 1788
Expiră: 24-02-20 11:18:01
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici