admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vand casa la rosu situata in Chinteni

Adaugă la Favorite
Preț: 150 000 EUR 150 000 EUR
Date Contact 0731 296 318
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Vand casa situata in Chinteni.Casa este in rosu cu o suprafata construita de 253 mp cu un teren intravilan de 704mp.Dispune de:
-parter:bucatarie,camara,loc de luat masa,living,baie,birou,camera de centrala,loc pentru semineu,garaj,terasa.
-etaj:camera+dressing+baie,inca o baie,doua camere,camera de fitness,spalatorie.
Tigla este Bramac ,caramida Porotherm Windenberg si toate materialele care s-au folosit sunt de cele mai bune calitativ.
Casa dispune de curent trifazic cu instalatia electrica trasa la parter ,apa este situata la 50 m,gaz la 50m.
Casa mai dispune de geamuri termopan triplex, usa de intrare triplex,usa de termopan la centrala,usa de garaj avand 5 ani garantie incepand cu anul 2017 si are 2 telecomenzi.
In interior s-a facut reteaua de canalizare,reteaua de apa rece apa calda.La interior s-au efectuat lucrări de timiș au pana la nivel de strat de vopsea lavabila.Tavanele au căpătat un design specific incadrandu-se în stilul arhitectural al casei.Casa este dotată cu instalație electrică de top cu 3 panouri electrice încălzirea este prin pardoseala UPONOR.La nivel de instalații in ceea ce priveste apa rece si apa calda traseele sunt realizate pe cupru cu strat izolator si reteaua de canalizare este realizată în totalitate .Vasul toaletei este Cersanit cu tehnologie clean on antibacterial si este functional legat prin rețeaua de canalizare externă care este conectată la o fosa sceptică gata instalată si avand o capacitate de 5000l.Am lăsat la aprecierea viitorilor proprietari ca zugrăveala si designul bailor sa fie puse în operă de către dansi.Casa se vinde dotată conform imaginilor.
Accesul la mijlocul de transport este la 5 min de pe teren.Este autobuz care circula la fiecare jumatate de ora si merge pana in P-ta Mihai Viteazu.
Mentionez ca aceasta casa are autorizatie de constructie.
Casa este imprejmuita cu gard provizoriu de sarma.Casa este amplasata pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o oaza de liniste si verdeata, departe de agitatia urbana aprox la 10min de Auchan Iris cu masina.
Precizez in primavara va fi asfaltat drumul si iluminatul public..S-au platit taxele de bransare-rebransare la conducta de apa ,inclusiv apometru si s-au facut formalitatile de bransare la gaz.
Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la telefon!

Detalii specifice

Suprafata 253 mp
Suprafata teren 704 mp
Stare imobil Nou
Mobilat Partial
Compartimentare Decomandat

Locație

Cluj
Chinteni

Detalii anunț

ID Anunț: 33169
Afișări: 437
Expiră: 29-12-19 11:04:00
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

terenuri de vanzareterenuri de vanzare
Terenuri de vanzareCluj-Napoca20 EUR
Teren agricol RasnovTeren agricol Rasnov
Terenuri de vanzareBrasov22 EUR
Casa de vanzare in comuna BolotestiCasa de vanzare in comuna Bolotesti
Case/Vile de vanzareVrancea31 900 EUR
Teren 29970 mp, Sacalaz, TimisTeren 29970 mp, Sacalaz, Timis
Terenuri de vanzareTimișoara143000 EUR
Vând Casa AradVând Casa Arad
Case/Vile de vanzareArad80 000 EUR

Reclama ta aici