admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vand casa noua in sat in Oesti Pamanteni

Adaugă la Favorite
Preț: 84 000 EUR 84 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0721 769 669
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Vand casa noua in sat, Oesti Pamanteni,com Corbeni Arges,situata la aproximativ 200 m de pensiunea MERIDIAN pe malul raului Arges cu o priveliste deosebita. Casa este situata la aproximativ 13 km de orasul Curtea de Arges si la 22 km de barajul Vidraru. Este amplasata pe un teren de 850 mp,dispune de parter+etaj, cu posibilitate de mansardare, garaj pentru 2 masini.
Dispune la parter de un living generos si bucatarie, o baie cu dus, o camera de trecere spre camera centralei, camera centralei, si terasa de 18 mp.
La etaj dispune de 3 dormitoare,2 dresinguri dintre care unul se poate transforma in dormitor, baie cu cabina dus cu hidromasaj wc, bideu. Ambele bai sunt utilate si racordate la facilitati.
Suprafata utila a casei este de 180 mpfara terasa.este construita din poroterm, acoperisul din tigla cauciucata cu garantie 100 ani, parazapezi ,burlane si jgheaburi lindab,interioare finisata cu materiale de calitate superioara(tinci knauf, lavabila de la Apla Savana cu ioni de argint,gresie si faianta spania,glafurile geamurilor din granit india geamuri termopan tripan parchet 3D made germania scara interioara din lemn masiv stejar executata manual usi interioare din lemn masiv de tei,usa de la intrare blindata anti soc,sistem de incalzire pe cupru colac si calorifere PURMO.
Utilitatile sunt trase, (canalizare cu fosa septica si canalizare urbana, curent electric, apa curenta).
VA ASTEPTAM SA O VEDETI, MERITA! Se poate negocia. Detalii la telefon.

Detalii specifice

Suprafata 180 mp
Suprafata teren 850 mp
Stare imobil Buna
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Arges
Oesti Pamanteni

Detalii anunț

ID Anunț: 33192
Afișări: 5
Expiră: 04-04-19 11:52:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici