admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vând , o vilă şi o casă , cu 1.300 mp teren intra

Adaugă la Favorite
Vând , o vilă şi o casă , cu  1.300 mp teren intra
Preț: 78000 EUR 78000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0721945770
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Vând în comuna Mărăcineni,   vilă+casă, camere decomandate, în aceeaşi curte, finisate în 2013 – 2014, toate utilităţile, (inclusiviv canalizare), instalaţie  C.T., cu 1300 mp intravilan, (curţi-construcţii) deschidere  22 m, livadă tânără cu diverse specii de pomi fructiferi, viţă de vie, flori, s.a.
- vila de 112 mp suprafaţa la sol: vestibul, hol mare, dormitor cu ieşire la o terasă, sufragerie dubla, bucătorie  şi grup sanitar spatioase, boxe  sub scarile exterioară şi a podului. Pod înalt, cu stâlpi susţinători  fixati/compartimentaţi pentru  mansardare. La stradă, deasupra terasei, de la parter, este balcon. La demisol - două beciuri spaţioase, amenajate
- casa de 111 mp suprafata la sol, compusă din sufragerie, dormitor, bucătărie + cămară, grup sanitar, toate spaţioase, hol cu lambriu. In bucătărie, sobă de teracotă si cu plită,  funcţionabilă atât cu gaze, cât şi cu lemne. De asemenea, dormitorul are sobă din teracotă. A doua intrare dinspre grădină este protejată de copertină închisă. Podul înalt este compartimentat de stâlpi , pentru mansardare. La acest nivel este o terasă de 24 mp, (acoperită), cu vedere  spre gradina, si un balcon mare, cu vedere spre strada. 
         Alte date:                                                                                               - Camerele şi bucătăriile – mobilate parţial - parchet de stejar, gresie si faianta in bucatarii si grupurile sanitate.
 - Mărimea suprafeţei  bucătăriilor oferă condiţii corespunzătoare pentru  a se locui / dormi.                                                                                       -Toate uşile exterioare şi interioare, de la ambele case, sunt din stejar masiv, lăcuite 
- Gardul de la strada este din beton cu piatră de râu, aparentă, şi din fier , iar tot perimetrul pentru S= 1300 m este împrejmuit cu gard metalic înalt de 2 metri.                                                                                                                      - In grădină există foişor de 3,5 x 3,5 m şi un leagăn rustic solid. 
- Curtea interioară dintre cele doua construcţii este pavată. Intrarea pentru autovehicul este betonată. De asemenea, există trotuare şi alei pietonale din beton.                                                                                                            - Staţie maxitaxi şi magazin agroalimentar în apropiere.
  - Zona liniştită, cu buni vecini, şi aer curat (  datorită zonei si versantului împădurit de pe partea opusă a drumului).        
                                        
                             constbor@gmail.com; telefon 0721945770 ; 

Detalii specifice

Stare imobil Renovat
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Arges
Măracineni- Argeselu

Detalii anunț

ID Anunț: 12350
Afișări: 445
Expiră: 25-07-19 17:45:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici