admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vanzare casa la lipia ilfov 3 camere 35000 euro

Adaugă la Favorite
Preț: 35000 EUR 35000 EUR
Date Contact 0727146132

Anunt

Rog cititi anuntul pana la capat!! Pret 35000 Euro!! ULTIM pret in fata notarului 33000 Euro!! Nu pot negocia sub acest pret!! Nu doresc colaborare cu agentii imobiliare!! o casa locuibila, gen rustic in interior!! Vand Casa rustica la lipia-ilfov, Se poate ajunge la Lipia direct pe autostrada A3.Casa are 3 camere, suprafata 72 mp.utili 67 mp.Casa este construita in anul 1960.Este o casa foarte frumoasa! utilitatile sunt la poarta: apa si gazele.
Este o casa din caramida foarte solida!! Caramida este modelul din care s-au facut garile din Romania!! Casa are centura si fundatie si pentru cine doreste se pot face modificari!! Am doua putzuri in curte unde numai apa din put are o adancime de 11 metri!! in doua camere am sobe de teracota, am cuptor de facut paine.Am in gradina si in fata casei foarte multa vie pe rod, de unde se poate scoate o recolta foarte bogata de struguri.Acum via este pe rod.Ca mijloace de transport sunt doua linii de maxi-taxi: o linie pana la Cora Pantelimon pe Voluntari, iar cealalta linie pe traseul Gruiu-Otopeni-Arcul de Triumf.Avem magazine si scoala in apropiere.e, bucatarie, deschidere 16 ml, gaze, apa.Pentru cine doreste sa o vizioneze , rog sa ma contactati din timp deoarece locuiesc acum in Bucuresti si necesita timp pentru deplasare.Ofer si cer seriozitate maxima. 

Detalii specifice

Nr. camere 3
Nr. bai 0
Nr. balcoane 0
Suprafata 72
Suprafata teren 1000
Stare imobil Renovat
An constructie 1960
Spatii utile Loc Parcare
Mobilat Complet
Compartimentare Decomandat

Locație

Ilfov
lipia

Detalii anunț

ID Anunț: 34340
Afișări: 236
Expiră: 05-11-20 19:34:00
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici