admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vila nr 1, sos Bucuresti Domnesti, Clinceni, Ilfov

Adaugă la Favorite
Preț: 39 000 EUR 39 000 EUR
Date Contact piraeus

Anunt

Anul PIF: 2008 Solutii constructive: Fundatia este realizata din beton armat cu armatura la partea superioara. Soculul este realizat cu hidroizolatie cu rezistenta mecanica (material tip Tefond) si are o inaltime de 50 cm. Placa parterului este din beton armat. Deasupra fundatiei constructia este realizata din zidarie portanta de caramida cu samburi de beton de 30 x 30 cm, dispusi la colturi si la intersectia peretilor.
Zidaria se termina la partea superioara cu o centura din beton armat de 30 x 25 cm. Incalzirea se realizeaza prin pardoseala in tot imobilul. Parterul si etajul sunt inchise la partea superioara cu placa de beton armat.
Acoperisul este intr-o singura apa cu streasina de 20 cm. Sarpanta este realizata in intregime din lemn, cu o inclinatie de 20%. Invelitoarea este din panouri Isopan. Inaltimea maxima a casei este de 9.60m. C1 - Pardoselile sunt realizate din parchet laminat de 12mm, cu exceptia bucatariilor si bailor, unde sunt placate cu gresie; Tavanele sunt placate cu polistiren si tencuieli decorative; Peretii interiori sunt placati cu placi de gips-carton, peste care s-au aplicat vopseli lavabile si placari cu faianta in bai si buvatarii. Prezinta infiltratii si mucegai in camere, ceea ce a dus la afectarea parchetului si a peretilor.
Usa interioara montata doar la grupurile sanitare din aluminiu cu geam termoizolant.
Tamplaria exterioara este realizata din aluminiu cu geam termoizolant; Usa de acces in imobil este metalica. Pret: 39000 Euro

Detalii specifice

Nr. camere 1
Nr. bai 1
Nr. balcoane 1
Suprafata 1
Suprafata teren 1
Stare imobil Renovat
An constructie 2000
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Ilfov
Clinceni, Romania

Detalii anunț

ID Anunț: 31348
Afișări: 99
Expiră: 25-05-21 02:29:00
Anunt in categoria: Case/Vile de vanzare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici