admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Vila superba in oaza de sanatate Techirghiol

Adaugă la Favorite
Preț: 150000 EUR 150000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact Tel: 0728152581

Anunt

Vila / Casa, proiect deosebit si materiale de super calitate de vanzare in Techirghiol. Suprafata locuibila 300mp, demisol, parter, etaj. Casa are 7 camere+living+3 bai+ bucatarie+dinning room, demisolul are 3 camere(2 technice+1 camara). Dormitoarele au dressinguri. Fundatia casei pe toata adancimea este izolata cu membrana cauciucata si polistiren extrudat de 10cm. Terasele izolate cu membrana cauciucata dubla si solutie hidroizolanta Mapei. Toate terasele sunt placate cu gresie ceramica de exterior antiderapanta si s-a folosit adeziv hidroizolant.Trotuare turnate(fier beton) si legate de casa. Terenul este in suprafata de 800mp, gradina este amenajata: 20 pomi fructiferi, 40 butuci vita-de -vie muscat ottonel, legume. Put cu apa curenta in curte forat la adancimea de 22m. Fundatia casei pleaca de la o adancime de 4.20metri, pe trepte de fundare, fier beton romanesc de 18mm din fundatie pana la acoperis. Zidaria casei este facuta din caramida Brickstone de 30cm la exterior si interior pe cadru de beton, izolata cu vata minerala bazaltica Rockwool de 10cm, placile de la parter, etaj si pod din beton armat izolate cu polistiren extrudat de 10cm. Sapele si tencuiala sunt mecanizate. Instatalatia electrica trifazica (220 si 380V) este realizata pe fir de cupru: 6mm, 4mm si 2.5mm. Incalzirea in pardoseala pt toate camerele, holuri si bai cu distribuitoare instalate si circuite separate pt fiecare camera, fiecare camera prevazuta si pt al doilea sistem de incalzire cu panouri radiante in tavane. Instalatia sanitara realizata cu materiale de super calitate nemtesti, grupurile sanitare montate(toate materialele din Germania), apele uzate colectate de statie de epurare proprie de 4mc in concordanta cu ultimile cerinte UE. Tencuiala decorativa la exterior si listuri. Gardul casei realizat cu fundatie de beton si zidarie BCA de 10cm, cu tencuiala decorativa, pe fata model de fier deosebit, deschidere 21metri. Acoperisul casei in 18 ape (stil mediteranean) din tigla ceramica Bramac - La Romana. Geamuri Q-Fort Low-E Stejar cu 6 camere, usa intrare principala Q-Fort Avangarde, usa intrare posterioara cu geam gravat. Sistem de paza si protectie instalat la faza de cabluri, mai trebuie montati senzorii si camerele video.
Receptia finala facuta in 03.2017, casa are carte tehnica pt toate etapele. Contract la ENEL. Este situata in Techirghiol intre case, la 10 min de mers pe jos de lac si sanatoriu!! Pretul este de 150000euro, negociabil. Nr de tel:0728152581

Detalii specifice

Nr. camere 7
Nr. bai 3
Nr. balcoane 3
Suprafata 300
Suprafata teren 800
Stare imobil Nou
An constructie 2017
Spatii utile Terasa, WC Serviciu, Boxa la subsol, Debara, Loc Parcare
Mobilat Nemobilat
Compartimentare Decomandat

Locație

Techirghiol, Constanta
Strada Prelungirea Plevnei

Detalii anunț

ID Anunț: 28900
Afișări: 764
Expiră: 02-11-19 17:32:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici