admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.
Preț: 26000 EUR 26000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact Fam.Mazilu,tel fix 0235341581

Anunt

Oferta serioasa pt cei ce doresc o zona linistita, fara risc de inundatii sau alunecari de teren,casa este complet mobilata si utilata,spatiu comercial independent de casa,2 locuri,teren  2800mp cultivati cu vie,pomi fructiferi si spatiu pt zarzavat,anexe gospodaresti(beci+magazii),cablu tv ,telefon fix telekom,supraveghere video,pt bucatarie si baie ,apa este din sursa proprie,scurgerea se face in fosa proprie.Incalzirea este cu lemne ,sobele sunt noi din teracota samotata,casa este izolata termic (iarna cald,vara racoare)pe jos in toate 3 camere si balcon este parchet,terasa exterioara are gresie.pt lamuriri va asteptam la fata locului unde stabilim si pretul in lei sau valuta cu virament in cont bancar,oferta merita vazuta.
Din mai 2019 incep lucrarile la modernizarea drumului ce trece prin fata casei(asfaltare),drum ce va face legatura intre Barlad si DN 24 Iasi-Vaslui.

Detalii specifice

Nr. camere 3
Nr. bai 1
Nr. balcoane 1
Suprafata 100
Suprafata teren 2800
Stare imobil Renovat
Spatii utile Terasa, WC Serviciu, Boxa la subsol, Debara, Loc Parcare
Mobilat Complet
Dotari apa din sursa proprie,fosa septica
Compartimentare Semidecomandat

Locație

Vaslui, Vaslui
Loc.Danesti,str.Principala nr.251

Detalii anunț

ID Anunț: 12819
Afișări: 770
Expiră: 27-07-19 19:45:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici