admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Inchiriem Spatiu birouri zona industriala Sibiu

Adaugă la Favorite
Preț: 7 EUR 7 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0740.014.278
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Situat in zona industriala Vest Sibiu, in apropiere de A1 cu acces direct in Str. Salzburg, complexul Romtrailer Service ofera partenerilor sai servicii de parcare autovehicule, inchiriere spatii birouri , spatii logistice si service camioane.
Dispunem de o suprafata de 600 mp spatiu logistic, in cadrul careia orice tip de afacere isi poate gasi locul propice de dezvoltare. Suntem alaturi de tine si te sustinem pas cu pas in alegerea celor mai utile variante de inchiriere spatii, astfel incat acest tip de investitie sa fie unul profitabil si de lunga durata.
Spatiile destinate birourilor cu o suprafata de 70mp sunt adaptabile in functie de necesitatile viitorilor chiriasi, oferind in acelasi timp toate facilitatile si tot confortul necesare unei bune desfasurari a activitatilor de zi cu zi.
In plus, oferim spre inchiriere Parcarea destinata autovehiculelor de mari si mici dimensiuni, reprezentand un alt avantaj pe care compania noastra ti-l ofera atunci cand apelezi la serviciile noastre. Tot in cadrul parcului nostru beneficiezi de service specializat pentru vehicule, oferit de o echipa de specialisti ce utilizeaza produse si tehnologii avansate.
Toate acestea iti sunt oferite pentru ca in cadrul complexului Romtrailer Service iti punem la dispozitie nu numai spatii ci o intreaga infrastructura, iar alaturi de partenerii nostri iti oferim servicii calitative adaptate companiei tale. Tel contact 0740.014.278

Detalii specifice

Suprafata 150 mp
Etaj -

Locație

Sibiu, Sibiu

Detalii anunț

ID Anunț: 15125
Afișări: 1395
Expiră: 12-08-19 10:09:57

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici