admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Spatiu comercial stradal de inchiriat

Adaugă la Favorite
Preț: 2300 EUR 2300 EUR
Date Contact Cristian
0752413105

Anunt

De inchiriat spatiu comercial cu o suprafata totala de 68 mp cu o vitrina de 6 m, situat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Piata Muncii si Dristor.
Spatiul este situat la parter de imobil P+ 10, vad pietonal intens, stradal, parcare in fata spatiului.
O pozitie privilegiata atat din punct de vedere al accesibilitatii auto cat si al mijloacelor de transport in comun ( metrou-Piata Muncii, tramvai, autobuz)
Utilitati: alimentare cu apa, canalizare, curent electric trifazic, toaleta, incalzire prin termoficare, climatizare (Aer conditionat),Ferestre cu geam termopan (Aluminiu), Sistem de alarma, Sistem Video de Spraveghere.
Spatiul este pretabil pentru diferite activitati comerciale, dintre care mentionam: Farmacie, Notariat, Birou Reprezentanta, Agentie bancara, Agentie Asigurari, Magazin instalatii sanitare si diverse (Electrice), Cabinet Medical/ Stomatolog, Laborator Analize Medicale etc. Pretul solicitat este 2300 euro/luna.

Detalii specifice

Suprafata 68
Stare imobil Renovat
An constructie 1987
Spatii utile Loc Parcare
Dotari Dotari moderne

Locație

Sector 3, Bucuresti
Piața Muncii, București, Municipiul București, România

Detalii anunț

ID Anunț: 26591
Afișări: 609
Expiră: 26-09-19 17:30:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici