admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Un business bun începe într-o locatie bună!

Adaugă la Favorite
Preț: 498.000 EUR 498.000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0731026636

Anunt

Un business bun incepe intr-o locatie buna. Ca atunci când doresti ca sediul tău să te reprezinte trebuie sa te gandesti printre multe altele cum poti arata clientilor, colaboratorilor, partenerilor sau asociatilor tai ca ai reusit. Primul pas este acela de a trece afacerea ta la urmatorul nivel. Proprietatea aceasta te poate pozitiona la urmatorul nivel, chiar si numai gadindu-te ca achizitionezi un imobil intreg, in oras, cu facilitatile si infrastructura deja existenta. Daca vorbim de proprietate, vorbim de un D+P+2, dispusi pe 500 m.p de spatiu si magazin, la parter, pentru showroom sau receptie. Pe fiecare nivel ai intrare separata din casa scarii cu grupuri sanitare si usa de acces. Toata cladirea are 4 intrari care pot asigura atat fluxul de intrare si iesire al personalului cat si evacuarea in caz de urgenta. De asemenea sistemele de securitate sunt omniprezente insemnand:  camere de supraveghere la interior pe fiecare nivel si la exterior de jur imprejurul cladirii dar si alarma conectata la firma de paza si interventie. Imobilul este racordat la toate utilitatile: gaz+apa+canal, avand de asemenea circuit de curent 220 Kw si respectiv 380 Kw. Incalzirea se face prin gaze fiind asigurate 2 centrale termice de 32 Kw pentru un debit bun si temperatura, in calorifere si in grupurile sanitare, normala pentru suprafata mare. Tot odata conectarea sistemelor de iluminat si incalzire se poate face si doar individual pentru fiecare etaj. 
145 m.p pe fiecare nivel dispusi open space pot fi suficienti unui numar de cel putin 40 de persoane, ce pot avea acces spre imobil pe 2 artere mari ale sectorului 4: Sos. Oltenitei, Sos. Berceni.
Din punct de vedere juridic exista toate actele atat pe teren cat si pe cladire fara existenta unor litigii sau ipoteci legale.
Amplasat in centrul sectorului 4, in proximitatea a 20.000 de locuitori, spatiu poate avea vadul necesar unei activitati mixte: productie si vanzare.

Detalii specifice

Stare imobil Renovat

Locație

Sector 4, Bucuresti
Str. Tulnici

Detalii anunț

ID Anunț: 22773
Afișări: 276
Expiră: 23-10-19 12:47:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici