admart.ro Web analytics

cumpara in siguranta

AdMart.ro îți oferă câteva sfaturi pentru a vinde sau cumpara in siguranta.

intalneste persoana

 

 

Intalneste personal vanzatorul daca ai posibilitatea

Sa cumperi sau sa vinzi unei persoane ce locuieste aproape de locatia ta va face tranzactia sa fie mai usoara si mai sigura. Intalneste personal potentialul client si vei avea posibilitatea de a verifica produsul astfel vei vedea daca acesta indeplineste caracteristicile descrise de catre vanzator.

De asemenea, vei avea optiunea de a refuza oferta si de a raporta orice abatere.

 

 

 

plata cash

 

 

 

 Plata Cash

Nu accepta metode de plata nesigure. Sfatul nostru este sa alegi intotdeauna (daca se poate) plata cash. Iti recomandam de altfel sa nu accepti plata prin Western Union, MoneyGram sau prin alte produse/servicii.

 

 

 

 

vinde sigur

 

 

Tranzactie eficienta si sigura

Cand adaugi un anunt gratuit specifica in descrierea anuntului toate posibilele defecte pe care le are bunul vandut. Acest lucru te va scuti de reclamatii ulterioare.

Nu divulga detalii despre cardurile tale bancare, portofele online si, mai ales, nu trimite copii ale documentelor tale potentialilor cumparatori; fraudatorii sunt cei mai interesati de astfel de informatii.

 

 

 

credibilitate vanzator

  

Credibilitate vanzator

 Iti recomandam ca inainte de a achizitiona un produs/ serviciu sa verifici daca vanzatorul a publicat mai multe anunturi similare, daca imaginile din anunt au legatura cu descrierea si daca textul este coerent sau este tradus cu ajutorul unui program de traducere electronica.

De asemenea nu te grabi!

Inainte de a cumpara produsul/ serviciul dorit compara pretul cu oferte similare.

In spatele unui pret mult prea mic in comparatie cu media de piata a aceluiasi produs/ serviciu se poate ascunde o oferta frauduloasa.

 

 

Cont sigur pe AdMart.ro

Creaza-ti o parola puternica formata din cel putin 6 caractere, din care minimum o cifra.

Nu spune altor persoane informatii cu privire la contul tau precum e-mailul si parola, cu care acesta poate fi accesat.  In cazul in care crezi ca altcineva iti cunoaste parola, iti recomandam sa o schimbi cat mai rapid.

In cazul unor suspiciuni de frauda te rugam sa ne contactezi.

Reclama ta aici

 cumperi usor

Vinzi si cumperi usor pe AdMart.ro

Afla mai multe

 cumpara in siguranta

Fii in siguranta pe AdMart.ro

Afla mai multe

cumperi o masina 

Vrei sa cumperi o masina?

Citeste tot